Autocamioanele de marfă vor avea restricții de circulație pe Autostrada Soarelui la finalul săptămânilor de vară.

Restricțiile verii pe drumurile spre Litoral. Vezi dacă ai voie să circuli!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a stabilit ca în perioada sezonului estival anumite categorii de vehicule nu au voie să circule pe drumurile spre mare.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2020 - 12:50

Este interzisă în cele două luni de vară circulaţia maşinilor mai mari de 7,5 tone pe Autostrada Soarelui, DN 39 şi DN 22 C. Restricţiile sunt valabile în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

”Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în perioada 01 iulie - 31 august 2020, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, potrivit Ordinului ministrului transporturilor şi ministrului afacerilor interne nr. 1249 - 132/2018”, anunţă CNAIR.

Iată care sunt drumurile și intervalele orare pe care se aplică restricția de circulație în sezonul estival cuprins între 1 iulie și 31 august:

Conducătorii auto care nu vor respecta restricțiile impuse vor fi sancționați contravențional de echipajele Poliției Rutiere, avertizează CNAIR.

Comentarii