Repatrierea continuă pe calea aerului: 316 români au revenit în țară

Ministerul Afacerilor Externe a facilitat întoarcerea în țară a 136 români veniți din Germania și 180 români sosiți din Spania.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2020 - 13:35

În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19 136 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Federale Germania și 180 de cetățeni români din Regatul Spaniei au ajuns în țară.

Românii au fost aduși cu trei curse aeriene speciale operate de compania Tarom, pe rutele București-Frankfurt-Munchen-București, București-Madrid-București și București-Barcelona-București. Majoritatea celor sosiți sunt români care se aflau în imposibilitatea de a-și prelungi șederea pe teritoriul statelor respective din diverse motive. Demersurile autorităților române au permis revenirea în țară și a 11 cetățeni străini, rezidenți în România, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Citește totul despre:

#repatriere

Comentarii