20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialDiplome de excelenta oferite de CNAPMC

Diplome de excelenta oferite de CNAPMC

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a decernat premiile de excelenta pentru companiile care activeaza in portul Constanta, prilej cu care au fost recunoscute meritele si rezultatele remarcabile obtinute de acestea in decursul anului.

Premiile au fost prezentate de catre directorul general al CNAPM SA Constanta, Mircea Marius Banias, care a tinut sa sublinieze faptul ca, pentru intreaga activitate desfasurata in sistemul portuar Constanta, anul 2006 a constituit un an de impliniri. Acesta a mentionat si cu aceasta ocazie cresterile inregistrate la tranzitul derulat in portul Constanta, care a atins circa 11,5 milioane tone (crestere de 44%) si totodata pastrarea pozitiei de lider al portului Constanta in privinta traficului de containere. Astfel, portul Constanta ramane si in 2006 principalul hub de containere pentru Marea Neagra si se preconizeaza o cifra de un milion de TEU-ri pana la finele anului, reprezentand o crestere de circa 30% fata de anul precedent.
Inainte de a inmana premiile, Mircea Marius Banias a precizat faptul ca acordarea acestora s-a decis luandu-se in considerare informatiile din sistemul informatic Neptun al CNAPM SA Constanta in perioada 01.01.2006-04.12.2006, referitoare in principal la datele de trafic inregistrate de clientii companiei.

Oil Terminal, printre laureati

Va prezentam in continuare lista premiilor acordate de CNAPMC.
1. La categoria “Cel mai bun agent maritim”, Premiul de Excelenta a fost acordat Companiei Idu Shipping & Services SRL (cu un numar de 462 voiaje in anul 2006).
2. La categoria “Cel mai bun armator roman”, Premiul de Excelenta a fost acordat CNFR Navrom Galati, (cu un numar de 3.881 escale in anul 2006)
3. Premiul de Excelenta pentru “Cel mai bun operator portuar de marfuri generale” a fost obtinut de Compania ROMTRANS (cantitate operata 2.286.572 tone in 2006)
4. La categoria “Cel mai bun operator portuar de marfuri vrac” , Premiul de Excelenta a fost acordat Companiei COMVEX SA (cantitate operata 10.792.320 tone in 2006)
5. La categoria “Cel mai bun operator de containere”, Premiul de Excelenta a fost acordat Companiei Constantza South Container Terminal – CSCT (747.965 TEU operate in 2006)
6. La categoria “Cel mai bun operator portuar de marfuri vrac lichid”, Premiul de Excelenta a fost acordat Companiei Oil Terminal SA (11.646.731 tone operate in 2006)
7. La categoria “Cea mai mare investitie privata”/”Cel mai mare investitor privat”, Premiul de Excelenta a fost obtinut de Compania Comvex SA pentru investitia in banda transportatoare.
8. La categoria “Cea mai buna linie de containere” , Premiul de Excelenta a fost obtinut de Compania MSC (cu un numar de 116 voiaje in anul 2006).

Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

România, a doua cea mai rapidă evoluție economică din UE, după Polonia

În ultimele două decenii nivelul PIB-ului per capita a crescut puternic în majoritatea țărilor care au aderat la UE (2004-primul val, 2007-al doilea val...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă