Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prima ţară din lume care reimpune carantina

Cu doar 1.037 de noi cazuri de COVID-19 pe zi, Israelul reinstituie izolarea şi carantina, de vineri, înainte de serbătoarea noului an evreiesc, conform ultimei decizii a guvernului Netanyahu.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

14.09.2020 - 07:08

Magazinele se vor închide, la fel şi şcolile. Întâlnirile cu mai mult de zece persoane vor fi interzise.

Cetăţenii nu au voie să iasă la o distanţă mai mare de 500 de metri de casa de domiciliu.

Israelul devine astfel prima ţară din rândul celor dezvoltate care instituie din nou izolarea pentru a frâna agravarea epidemiei de COVID-19.

Ţară cu circa 9,2 milioane de locuitori, Israelul a raportat duminică 1.037 de noi cazuri de COVID-19, după ce la începutul săptămânii numărul zilnic al acestora depăşise 4.000.

De la începutul pandemiei, Israelul a înregistat 155.604  de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2.

A mai raportat 1.119 decese.

Comentarii