4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPreviziunile Airbnb privind reluarea călătoriilor și a turismului

Previziunile Airbnb privind reluarea călătoriilor și a turismului

În primele trei luni ale anului, rezervările din SUA au depășit nivelurile pre-pandemice, și s-a înregistrat o „îmbunătățire constantă” a afacerilor în Marea Britanie și Franța.

Cererea de vacanțe a crescut pe măsură ce unele țări ies din blocaje.

Valorile rezervărilor au crescut cu 52%, la 10,3 miliarde de dolari, clienții preferând sejururi pe termen lung și proprietăți rurale.

Deși veniturile Airbnb au crescut la 886,9 milioane de dolari în acest trimestru, compania a raportat o pierdere netă de 59 de milioane de dolari, deoarece a rambursat împrumuturi legate de Covid.

Firma din San Francisco a avut rezultate bune în comparație cu alte companii din ospitalitate, consumatorii manifestând preferințe pentru spații mai mari și proprietăți aflate departe de centrele orașelor în timpul pandemiei.

În cele trei luni până la 31 martie, rezervările de vacanță pentru familii le-au depășit pe cele pentru grupuri mai mici sau călători solo, a spus compania.

Compania a spus, totuși, că este încă devreme pentru a oferi proiecții financiare pentru restul anului, avertizând că afacerile vor depinde de „severitatea și durata” restricțiilor de călătorie în curs, în special în afara SUA.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă