Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ioan Mang s-a prezentat la Secția de votare din Piața Cazărmii, alături de soția sa, Erika, la ora 10:00.

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a ales ,,oamenii cei mai competenți și candidații umani.”

Ioan Mang s-a prezentat la Secția de votare din Piața Cazărmii, alături de soția sa, Erika, la ora 10:00.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

27.09.2020 - 19:04

La ieșire președintele a spus că: „Sunt pentru continuarea proiectelor pentru bihoreni și, de asemenea, pentru o schimbare de atitudine în ceea ce privește Oradea. Sunt pentru candidații umani, care se apleacă spre oameni și care-i ascultă și se luptă pentru a rezolva interesele acestora. Nu sunt pentru candidații care au avut în jurul lor o mică echipă de oameni de afaceri și care luptă pentru interesele lor personale și ale acelora. Cred într-un trai mai bun al tuturor bihorenilor”.


La sfârșit Ioan Mang a menționat că este mulțumit de organizarea alegerilor până în acest moment, toate normele sunt respectate doar una singură nu: ,,oamenii din secția de votare stau puțin cam apropiați,, a spus președintele PSD.

Comentarii