Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în judeţul Vâlcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

02.02.2019 - 20:28

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiştii care au fost, sâmbătă, la schi, la Voineasa.

Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turişti, preşedintele poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.

Klaus Iohannis este amator de drumeţii la munte şi schi, ultima dată când şeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munţii Şureanu. Şi atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.

De altfel, social-democraţii l-au ironizat, sâmbătă, pe Facebook, pe Klaus Iohannis, spunând că este week-end şi zăpadă pe pârtiile de schi, ceea ce înseamnă că preşedintele nu va avea declaraţii pe tema bugetului propus de Guvern pentru acest an. „Este week-end, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declaraţii din partea preşedintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019”, preciza PSD, pe pagina de Facebook, postarea fiind însoţită şi de o fotografie cu mesajul „Iohannis nu comentează ce nu înţelege. Mulţumim!”.

Reacţia PSD a venit şi după ce preşedintele Klaus Iohannis a criticat, în mai multe rânduri, Executivul, spunând că măsurile guvernamentale arată o gravă lipsă de responsabilitate, de seriozitate şi de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu şi lung.

Comentarii

loading...