Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii se revoltă pe Facebook

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2020 - 02:07

Sindicatul de polițiști, Europol, acuză Ministerul de Interne de mafiotism și că i-ar vrea muți (morți) pe polițiști. Totodată, aceștia atenționează MAI-ul că va trece Pandemia și că își vor lua poliția înapoi.

,,Ministerul, pandemia, libertatea de exprimare”.

Cont Facebook, Sindicatul Europol:

” Pe poliţişti, ministerul îi vrea muţi (morţi) şi în stare de urgenţă. Uşor de sacrificat. Principala preocupare a băloşilor (meduza-i băloasă, precum ştiţi) din MAI, în ceea ce-i priveşte pe poliţişti, a fost modificarea procedurii cercetării disciplinare, nu vreo acţiune de protejare a acestora, Doamne fereşte”, au scris sindicaliştii.
”Românii vor poliţişti puternici, dotaţi cu tot ce-i poate apara inclusiv de voi, politicieni cu meduze-n cap. Scăpăm noi de pandemie, n-om muri toţi. Ne luăm Poliţia înapoi, o să vedeţi”, au mai scris sindicaliştii.

Citește totul despre:

#facebook #sindicat politisti

Comentarii

loading...