19.3 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSportPonta REGRETĂ ce i-a spus învăţătoarei Anghel

Ponta REGRETĂ ce i-a spus învăţătoarei Anghel

Premierul Victor Ponta regretă că a comentat criticile învăţătoarei Cristiana Anghel, senator PC, şi subliniază că atunci când a spus „pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti” voia, de fapt, să-şi exprime dezamăgirea vizavi de învăţătoare.

„Exprimarea mea în legătură cu învăţătoarea Anghel a fost una nefericită şi o regret. Am vrut să folosesc un proverb românesc, care reflectă, de obicei, mâhnirea în legătură cu dezamăgirea produsă de cineva. Nu am avut nicio intenţie negativă şi cred că am fost interpretat greşit. De acum, personal, mă voi abţine să mai comentez acest subiect”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Amintim că Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, cum apreciază discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma că USL a minţit mai mult decât PDL.

Citeşte şi Ponta despre senatoarea Cristiana Anghel: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti

„Nu, nu, să nu exagerăm. Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti”, a spus Ponta. El a spus că nu are nimic să îşi reproşeze în legătură cu declaraţiile Cristianei Anghel.

Senatorul USL Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei, s-a arătat extrem de dezamagită de faptul că alianţa din care face parte nu-şi respectă promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni cărora le-a promis ajutor.

Cele mai citite

Încă un an până la GTA VI. Fanii sunt nerăbdători

Odată cu venirea toamnei și anunțul oficial din partea Rockstar Games și Take-Two Interactive, fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea lui Grand Theft Auto VI,...

Cursa digitală a energiei: contoare inteligente pentru 86% dintre consumatori

Președintele ANRE a declarat că au fost montate peste două milioane de contoare inteligente Prezent la Conferința Focus Energetic, președintele ANRE, George Niculescu, a afirmat...

PSD a votat în unanimitate să nu susțină legea dedicată lui Iohannis

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să nu voteze legea dedicată lui Iohannis, dacă proiectul ajunge în Parlament Înainte de ședința BPN, premierul Marcel...
Ultima oră
Pe aceeași temă