Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piatra Neamţ: Elevi și profesori evacuaţi din Colegiul „Spiru Haret”, din cauza unui incendiu

Colegiul „Spiru Haret” din Piatra Neamţ a fost evacuat, joi, din cauza unui incendiu care a izbucnit la o centrală termică. 60 de elevi şi şapte persoane adulte erau în clădire, dar au reuşit să iasă la timp, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2018 - 12:19

Potrivit ISU Neamţ, incendiul a izbucnit la centrala termică a Colegiului "Spiru Haret" de pe strada Petru Rareş, pompierii intervenind pentru stingerea focului.

În clădire erau 60 de elevi şi 7 adulţi, în momentul izbucnirii incendiului, copiii fiind evacuţi de profesori.

„Incendiul este în subsolul unui corp de clădire. A plecat de la dedurizatorul apei din circuitul de încălzire, ca urmare a unui scurtcircuit. A fost afectat dedurizatorul şi au ars şi nişte cărţi depozitate lângă acesta. Centrala nu a fost afectată. Clădirea a fost evacuată prin grija profesorilor. Majoritatea elevilor nu se afla în şcoală, aceştia fiind implicaţi în diverse activităţi din cadrul săptămânii Şcoala altfel”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Nu s-au înregistrat victime.

Comentarii