Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paul Stănescu, declarații după vizita la DNA: "Am fost citat ca martor"

Paul Stănescu a declarat după vizita la DNA că a fost citat ca martor, precizând că nu are legătură cu PSD. El a ținut să-i transmită un mesaj și lui Liviu Dragnea, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2019 - 11:37

Paul Stănescu a declarat după vizita la DNA că a fost citat ca martor, precizând că nu are legătură cu PSD. El a ținut să-i transmită un mesaj și lui Liviu Dragnea, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

„Am stat 10, 15 minute maxim. Nu are nicio legătură cu TelDrum, cu Belina, cu nimic altceva cu Liviu Dragnea. Știu că astăzi e ziua lui de naștere. Îi urez la mulți ani. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să revină lângă familie. Dosarul e în lucru. Eu am fost citat ca martor. Am fost citat marți. Nu are nicio legătură cu niciun coleg din partid. E de la Olt, din perioada în care eu eram președinte al Consiliului Județean. (...) Probabil există un denunț ceva, nu știu, în legătură cu un proiect chiar cu fonduri europene. Am dat declarații, am semnat și am plecat”, a spus Paul Stănescu, la Palatul Parlamentului, fiind întrebat în legătură cu vizita lui de azi la DNA.

Stănescu, susține că este necesar ca noul Guvern să fie învestit. Declarația lui este diferită de a celorlalți lideri PSD, cei care fac toate jocurile pentru a nu trece guvernul Orban. Declarațiile lui Paul Stănescu vin la scurt timp după ce a fost audiat la DNA în calitate de martor.

”Ceea ce este important pentru mine, ca parlamentar, ca cetățean este ca acest Guvern să fie învestit pentru că România are nevoie de stabilitate. Eu sunt membru de partid. Ceea ce va decide partidul, asta voi face și eu.

Votul PSD va fi unul politic, dar ceea ce vă pot spune eu este că acest Guvern trebuie învestit. România trebuie să aibă un Guvern și să aibă stabilitate.”, a spus Paul Stănescu.

Comentarii

loading...