Patru tineri au fost grav răniţi într-un accident în Mamaia

Patru tineri au fost grav răniţi în urma unui accident rutier petrecut vineri noaptea în staţiunea Mamaia, în evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2019 - 10:25

Evenimentul a avut loc după ce una dintre maşini a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri noaptea, un bărbat în vârstă de 21 de ani conducea  un autoturism în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari, iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din sens opus. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat şi într-o altă maşină, condusă de un bărbat de 24 de ani, în aceeaşi direcţie de mers.

În accident patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a suferit un traumatism toracic şi unul cranio-facial, alta un traumatism cranian şi unul de membru superior, a treia persoană rănită, un traumatism cranian, iar cea de-a patra victimă se află în comă, este ventilată mecanic, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi un traumatism abdominal.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Comentarii