O femeie a murit după ce a fost lovită de un autocamion pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 69 de ani a decedat, joi după-amiază, în ambulanţa ce o transporta la spital, după ce a fost lovită de un autocamion pe o trecere de pietoni din Suceava.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2019 - 17:25

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, accidentul s-a produs în cartierul sucevean Burdujeni, iar victima a fost preluată de ambulanţă pentru a fi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava, dar a murit în timp ce i se efectuau manevrele de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că femeia a fost lovită de un autocamion pe str. Gheorghe Doja, în zona unei treceri de pietoni, şi a fost găsită în stop cardio-respirator de echipa de intervenţie a Detaşamentului Suceava formată dintr-o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (Terapie Intensivă Moblă).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, din primele verificări ale poliţiştior, femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Comentarii