10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBoala de care suferă Irina Rimes – operată după ce a avut...

Boala de care suferă Irina Rimes – operată după ce a avut hemoragie internă

Boala de care suferă Irina Rimes – operată după ce a avut hemoragie internă. 
Irina Rimes a fost supusă unei intervenţii chirurgicale delicate în cursul zilei de ieri, după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: hemoragie internă.

Deocamdată, nu se cunosc prea multe detalii despre boala și starea ei de sănătate. Însă, după ce artista a ieșit din sala de operații, una dintre prietenele sale a dezvăluit că totul a decurs normal în timpul intervenției și că jurata de la “Vocea României” se simte bine. Mai mult, în funcție de evoluția stării de sănătate după operație, carismatica vedetă va fi externată.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă