Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicușor Dan: În conturile Primăriei am găsit 4,4 milioane lei și popriri pentru 80 milioane lei

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi achitat cu bani primiți de la Guvern.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 03.11.2020 - 13:03

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi achitat luni, 9 noiembrie, promite Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

„Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la Guvern, iar apoi ne vom putea onora obligaţiile faţă de adulţii cu dizabilităţi din Capitală.”, a spus marți Nicușor Dan.

El a adăugat că situația financiară a Primăriei Capitalei este una grevată de sume impresionante dispuse ca popriri pe conturile instituției.

„Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei. În condiţiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei.”, a adăugat primarul general al Capitalei.

Comentarii