Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muncitori români în Germania, declarați vindecați și trimiși la muncă

41 de angajați români ai unei fabrici de prelucrare a cărnii din regiunea Bavaria, Germania, depistați cu coronavirus, au ieșit din carantină. O parte au revenit în țară, alții s-au întors la muncă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2020 - 11:41

Românii erau angajați la o companie de prelucrare a cărnii în localitatea Straubing-Bogen, landul Bavaria, în momentul când au fost testați și depistați pozitiv cu COVID-19. Unul dintre ei a fost internat într-un spital din regiune, ceilalți, asimptomatici, au intrat în carantină pentru 14 zile.

„Toți cei 41 de cetățeni români care au fost testați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 au încheiat perioada de carantină. De asemenea, conform informațiilor furnizate de către compania angajatoare, o parte dintre cetățenii români au revenit în țară, însă majoritatea și-au reluat activitatea în localitatea Straubing-Bogen.”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

Salariatul internat s-a dovedit a fi fost neinfectat cu noul-coronavirus și a fost externat după ce a fost tratat de afecțiunile medicale depistate după investigațiile de specialitate. MAE precizează că niciunul dintre români nu a solicitat asistență Consulatului General al României la Munchen.

Comentarii