Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mirosul de clor resimţit în apa potabilă scade, situaţia este urmarea topirii zăpezii

Ca urmare a topirii bruşte a depunerilor de gheaţă şi zăpadă, cu efect de spălare a suprafeţelor atinse, s-a produs o încărcare mai mare a râurilor Argeş şi Dâmboviţa, iar deprecierea temporară a calităţii apei râurilor a fost compensată prin tratare cu clor, informează Apanova.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2019 - 16:08

Niciun parametru de calitate al apei potabile produse nu a depăşit limita legală. Pe lângă monitorizarea online (continuă 24h/24) în puncte strategice ale sistemului de alimentare cu apă potabilă, se efectuează zilnic analize de probe prelevate din reţea. Rezultatele nu indică depăşiri ale valorilor parametrilor de calitate a apei potabile. Ultimele analize au fost efectuate pe 30 ianuarie 2019, precizează compania.

Efectul mirosului de clor rezidual resimţit de consumatori este în scădere încă din data de 29.01.2019 şi va dispărea în după amiaza zilei de miercuri, încheie comunicatul.

Comentarii

loading...