Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MApN

Militarii de pe o navă de luptă sting un incendiu pe Dunăre

Militarii de pe vedeta blindată "Smârdan" au participat, miercuri, la stingerea unui incendiu izbucnit la bordul unei nave civile, pe Dunăre.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2019 - 17:07

Militari din Fortele Navale Române, aflați la bordul vedetei blindate „Smârdan”, care se întorcea de la exercițiul „Danube Protector", au acordat primul - ajutor și au participat la acțiunea de limitare a incendiului izbucnit la bordul împingătorului SIDEX 2, anunță un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Vedeta blindată a fost prima navă ajunsă la locul evenimentului. Incendiul s-a produs pe Dunăre în amonte de portul Brăila, în zona localității Gropeni. Împingătorul afectat de incendiu este una dintre cele șase nave ale unui convoi al NAVROM Galați.

O parte a echipajului de pe SIDEX 2 a fost transferat la bordul vedetei blindate pentru a primi îngrijiri medicale. Vedeta blindată, împreună cu nava „Rovinari” și cu echipajul navei SIDEX 1 acționează pentru limitarea efectelor incendiului.

Comentarii