Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: YouTube

,,Men in black'' din 14 ţări, la reuniunea Black Griffin de la Bucureşti

Cei mai bine pregătiţi ofiţeri ai serviciilor de protecţie din 14 ţări au participat, timp de patru zile, la Bucureşti, la un schimb de experienţă în cadrul SPP.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2019 - 16:21

"Cei mai bine pregătiţi militari din SUA, Austria, Germania, Olanda, Franţa, etc., precum şi reprezentanţi ai Comisiei Europene, împreună cu ofiţerii SPP, au participat la un schimb de experienţă în cadrul Centrului de Excelenţă pentru Protecţie şi Securitate - SPP. Pe durata activităţilor, specialiştii în protecţie au analizat metodele actuale de lucru şi au conceput noi strategii pentru misiunile ce se vor desfăşura în zone de mare risc", informează un comunicat al SPP transmis vineri. 

Pe durata celor patru zile, ei au simulat cele mai dificile şi imprevizibile situaţii în care s-ar putea afla demnitarii în teatrele de operaţii. 

,,Black Griffin este singura organizaţie a serviciilor de protecţie ai cărei membri desfăşoară misiuni în zone de mare risc şi a fost fondată de Germania şi Olanda. România este singura ţară est-europeană membră a Black Griffin, iar anul acesta a fost gazdă şi coorganizator al întâlnirii alături de Germania şi Olanda", se mai arată în comunicat.

Comentarii

loading...