Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Măsuri importante: ”Toate ambulanțele sunt dezinfectate o dată la 12 ore”

Managerul Serviciului de Ambulanță București Ilfov, Alis Grasu, a spus, joi, că toate ambulanțele, indiferent de cazurile la care au intervenit, sunt dezinfectate o dată la 12 ore, iar „dacă se pune problema unui caz de coronavirus, se dezinfectează imediat”.

Share

Rl online 0 comentarii

27.02.2020 - 14:59

”Am achiziționat viziere, echipamente de protecție cu mănuși cu lungimea de peste 30 de cm. S-a creat o procedură la nivelul serviciului de ambulanță. În plus se folosește o metodă foarte eficiență de dezinfecția prin nebulizare, toate ambulanțele indiferent la cazurile s-au intervenit sunt dezinfectate o dată la 12 ore, iar dacă se pune problema unui caz de coronavirus se dezinfectează imediat, după ce se scapă e echipamentul de protecție folosit în gestionarea bolnavului. Pentru orice caz identificat e anunțat medicul. Sunt foarte multe persoane car esună să ceară informații. De azi s-a introdus un Tel Verde, probabil că vor suna persoane începând de azi la acest telefon. Toate persoanele care sună și spun că vin dintr-o zonă de risc, li se iau toate datele și izolarea voluntară se face la domiciliu. Vorbim de acele persoane care provin din zone de risc”, a spus Alis Grasu, la Comandamentul organizat joi de Primăria București, mai notează Știripesurse.ro.

Alis Grasu a mai spus că vor fi luate toate măsurile pentru a proteja personalul medical al Serviciului de Ambulanță.

„Nu avem probleme în acest moment în ceea ce privește reticențe la astfel de cazuri. Toată lumea a înțeles și se comportă firesc. Stocurile de protecție și dezinfectați sperăm să ne ajungă până vor fi făcute achizițiile de Ministerul Sănătății”, a adăugat Grasu, în acest context.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...