Manda: La Dolj, PSD speră într-un rezultat foarte bun

Preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a declarat, duminică seara, la încheierea procesului electoral, că la nivelul judeţului social-democraţii speră la un rezultat foarte bun.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2019 - 22:32

"Am văzut, împreună cu o parte dintre colegii mei, rezultatul sondajelor la ieşirea de la urne - unul de la o casă de exit-poll acreditată, altul de la una care nu a fost acreditată la Biroul Electoral Central. Cred că este foarte important să numărăm voturile, inclusiv pe cele din diaspora, pentru că am înţeles faptul că exit-pollul este realizat doar pentru România. Noi sperăm, cel puţin în judeţul Dolj, la un rezultat foarte bun", a spus Manda, care ocupă poziţia a treia pe lista de candidaţi ai PSD pentru Parlamentul European.

Liderul PSD Dolj a mai afirmat că în această campanie electorală oamenilor le-au fost prezentate realizările din ultimii doi ani şi jumătate de guvernare.

"Doresc să le mulţumesc tuturor colegilor din echipa PSD pentru tot ce au făcut în această campanie electorală, pentru modul în care s-au implicat. În definitiv, le-am prezentat oamenilor ce am reuşit să realizăm pentru ei din punct de vedere administrativ şi politic, de la nivel guvernamental sau local", a mai afirmat preşedintele PSD Dolj.

Comentarii