Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban: „Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor”

Premierul Ludovic Orban a anunțat că bugetul nu permite o dublare imediată a alocațiilor de stat pentru copii dar a promis o majorare a lor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 13:37

Ludovic Orban a precizat că nu este posibilă o dublare a alocațiilor de stat pentru copii, în contexul respingerii de către Curtea Constituțională a sesizării depuse de Guvern privind legea de dublare a alocațiilor. Premierul a anunțat o majorare dar nu a spus în ce cuantum.

”Vom găsi o soluţie împreună cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Finanţelor. Analizăm variantele pe care le avem la dispoziţie şi vom adopta o variantă care să ducă la creşterea alocaţiilor, dar, sigur, nu la dublarea imediată, pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a dubla acum alocaţiile.”, a anunțat Ludovic Orban.

Guvernul PNL a fost amenințat cu o moțiune de cenzură depusă de PSD în cazul în care nu va dubla de la 1 august alocațiile pentru copii. ”Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea”, a amenințat Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor.

Comentarii

loading...