Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lilla Debelka, realeasă în funcţia de preşedinte PSD Diaspora

Lilla Debelka a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte PSD Diaspora pentru un mandat de patru ani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2019 - 10:13

"Oriunde aţi fi, pe noi vă puteţi baza. Alături de PSD Diaspora, veţi afla că, deşi românii de pretutindeni sunt departe de ţară, ţara nu este deloc îndepărtată de ei!'', a declarat Lilla Debelka, potrivit unui comunicat transmis luni, de Agerpres.

La şedinţa de alegeri, care a avut loc sâmbătă, au participat reprezentanţii PSD Diaspora din 14 ţări. La eveniment au fost prezenţi Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD, Maria Lazăr, secretar general al OFSD, şi Rafael Mario Ilie, consilier de stat şi consilier al secretarului general al PSD.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei, pe lângă reconfirmarea conducerii, s-a prezentat şi activitatea organizaţiilor pe anul 2018 şi au avut loc discuţii cu reprezentanţii din cele 14 ţări, "prin care s-au găsit soluţii la problemele întâmpinate de românii din diferitele state de reşedinţă", trasându-se, de asemenea, obiective pentru îmbunătăţirea activităţii filialelor din străinătate.

Comentarii

loading...