11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiJames DeGale, boxerul care l-a învins pe Bute în 2015, s-a retras...

James DeGale, boxerul care l-a învins pe Bute în 2015, s-a retras din activitate

“A fost o călătorie extraordinară. Este greu să admit că nu mai sunt luptătorul care eram odată. Sunt un om şi, de-a lungul timpului, accidentările mele şi-au luat plata, atât în mintea mea, cât şi în corpul meu”, a spus boxerul cu 25 de victorii, 15 prin KO, trei înfrângeri şi o decizie la egalitate, la profesionişti.

Primul lui meci la profesionişti a avut loc cu exact 10 ani în urmă, la 28 februarie 2009.

DeGale l-a învins la puncte, în mai 2015, pe americanul Andre Dirrell, cucerind centura IBF la categoria supermijlocie. El şi-a păstrat centura în noiembrie 2015, când l-a învins pe Lucian Bute, tot la puncte.
Britanicul şi-a pierdut centura în decembrie 2017, dar şi-a recuperat-o în aprilie 2018, de la americanul Caleb Truax. În iulie 2018, DeGale a renunţat la centura IBF.

James Degale a boxat ultima dată, sâmbătă, la O2 Arena din Londra, când a pierdut lupta cu compatriotul său Chris Eubank jr, pentru titlul vancant IBO, la categoria supermijlocie. 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă