Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu la un depozit dezafectat de pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Un incendiu a izbucnit, luni, la un depozit dezafectat de pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Bragadiru şi Domneşti. În clădirea în care sunt amenajate şi câteva birouri, incendiul se manifestă cu ardere generalizată, mai multe autospeciale fiind trimise la faţa locului.

Share

Rl online 0 comentarii

04.02.2019 - 17:07

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ patru sute de metri pătraţi.

”Nu sunt persoane rănite, nu se cunoaşte momentan natura materialelor combustibile existente în interior. Depozitul este compartimentat, la unul din capete există amenajate spaţii administrative (birouri)”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, sunt dificultăţi privind accesul şi amplasarea în teren, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale.

Comentarii

loading...