Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul a alocat 9 milioane de lei pentru cheltuieli legate de vizita Papei Francisc

Guvernul a alocat, printr-o hotărâre adoptată în şedinţa de miercuri, 9 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, Secretariatului de Stat pentru Culte, pentru cheltuielile legae de vizita Papei Francisc în România.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2019 - 20:18

"Este vorba de suma de 9 milioane de lei, cu această sumă se suplimentează bugetul Secretariatului General al Guvernului, fonduri destinate Secretariatului de Stat pentru Culte. Este o solicitare venită din partea Bisericii Romano-Catolice din România, Bisericii Română Unită cu Roma Greco-Catolică din România, pentru a sprijini acoperirea cheltuielilor ocazionate de venirea în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc", a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, după şedinţa în care s-a aprobat această hotărâre.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Comentarii