Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Greviştii de la Electrolux Satu Mare iau în calcul demisiile în bloc

Cei aproximativ 400 de muncitori de la fabrica Electrolux din Satu Mare, aflaţi în cea de-a opta săptămână de grevă, analizează varianta depunerii demisiilor în bloc, o decizie urmând să fie luată în cursul săptămânii viitoare, a declarat liderul sindicatului Samus, Sorin Faur.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2019 - 10:46

"Ar trebui să vă gândiţi până data viitoare să facem ceea ce spunea domnul Marian Apostol (vicepreşedintele Cartel Alfa - n.r.), eventual să ne dăm nişte demisii, nu neapărat cu data pe ele. Să le dăm un termen, dacă până în 6 mai, că oricum e liber săptămâna viitoare, nu lucrează nimeni, nu se răzgândesc, înaintăm demisiile. Alte fabrici abia aşteaptă să se termine greva de aici să preia toată forţa de muncă a Electroluxului. Toate uşile sunt deschise, avem semnale că lucrurile sunt pozitive. Oamenii au spus că o să ne dea cel puţin la fel de mult cât ne dă Electroluxul la ora actuală", a spus Sorin Faur.

Greva de la Electrolux a început pe 4 martie, pe perioadă nedeterminată. Greviştii se vor reîntâlni în faţa fabricii pe 2 mai.

Potrivit sindicaliştilor, muncitorii cer o creştere salarială de 350 de lei, adică 2 lei pe oră.

În total, Electrolux are 930 de muncitori, care beneficiază de Contractul Colectiv de Muncă.

Comentarii

loading...