FOTO: www.someseanul.ro

Grav accident în județul Cluj. O autoutilitară a fost lovită de un tren

O autoutilitară a fost lovită vineri de un tren de persoane în zona localităţii Bucea şi a fost solicitat ajutorul elicopterului SMURD de la Jibou, Sălaj.

Share

Rl online 0 comentarii

15.05.2020 - 21:27

"Accident feroviar la trecerea la nivel a căii ferate, produs pe raza localităţii Bucea. Au fost alertate, în jurul orei 18,40, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou. Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată şi şoferul, de 40 de ani, ieşit din aceasta. Şoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD şi a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conştient şi cooperant. Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical", informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

"Din primele informaţii, un conducător auto de 39 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu trenul Regio care se deplasa pe ruta Cluj - Oradea. Conducătorul auto primeşte îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul ambulanţei", informează IPJ Cluj.

Comentarii