Grav accident de circulație în Sălaj. Cinci persoane au fost rănite

Un grav accident de circulație a avut loc pe şoseaua dintre localităţile Crişeni şi Zalău, rezultând cinci victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău.

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2020 - 21:02

„Din primele cercetări s-a constatat faptul că o femeie, din judeţul Sălaj, în timp ce conducea autoturismul, din direcţia Crişeni - Zalău, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat din judeţul Maramureş. În urma impactului, conducătoarea auto şi patru pasageri din autoturism au fost transportaţi la spital pentru investigaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe, traficul fiind blocat o perioadă de timp pe ambele sensuri, pentru ca mai apoi circulaţia să fie reluată alternativ pe câte un sens.

Pentru a scoate din maşină femeia aflată la volanul autoturismului a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor din cadrul Detaşamentului Zalău. Alte trei persoane din autoutilitară nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

Comentarii