Galați: Tată reținut pentru că și-a mușcat copilul de doar șapte luni

Un bărbat din Vădeni, Galați, este cercetat de procurori pentru rele tratamente aplicate minorului dar și pentru tentativă de omor după ce și-a snopit fiul în bătaie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2020 - 12:32

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați l-au reținut pe bărbatul violent pe care-l cercetează pentru mai multe infracțiuni. Potrivit anchetatorilor, aceasta și-a agresat în dese rânduri fiul în vârstă de câteva luni. Totul a culminat cu o bătaie zdravănă ce l-a băgat în spital pe bietul copilaș.

“Din probele administrate a rezultat că, începând cu luna mai 2020, inculpatul a agresat pe fiul său, persoană vătămată minoră, în vârstă de 7 luni (prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acesteia), iar la data de 2 iunie, în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană ambii ochi, care au necesitat 50-55 zile de îngrijiri medicale.”, au transmis procurorii print-un comunicat de presă citat de News.ro.

Bărbatul violent a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. El este acuzat de tentativă de omor și rele tratamente aplicate minorului.

 

Citește totul despre:

#copil agresat #copil muscat

Comentarii