Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fost director la Aeroportul Băneasca, trimis în judecată de DNA

Mitruț Bogdan Ion, la data faptei director al Direcției Operaționale din Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2020 - 12:01

Procurorii DNA l-au trimit în judecată pe fostul șef de la Aeroportul Băneasa în stare de libertate, sub control judiciar, după ce anterior îl prinseseră în flagrant pe un apropiat când încasa o șpagă de 25.000 euro în numele său.

În rechizitoriul întocmit procurorii au reținut că în perioada februarie – aprilie 2020, administratorul unei firme (martor în cauză) ar fi plătit sumele de 5.000 lei și 25.000 euro, ce reprezentau un comision de 10% din valoarea totală a sumei facturate de societate pentru o serie de lucrări executate în cadrul unui contract de mentenanță și reparații încheiat cu Compania Națională Aeroporturi București SA.

Suma de 25.000 euro ar fi fost primită la data de 14 aprilie 2020, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

Comentarii