Florin Cîțu, despre Untold și Neversea. Când ne vom putea bucura din nou de festivaluri

Premierul Florin Cîțu a fost joi într-o vizită oficială la Constanța pentru întâlnirea cu reprezentanții operatorilor economici de pe litoral. În conferința de presă oferită ulterior, premierul României a dezvăluit și ce se va întâmpla cu festivalurile muzicale din România.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

06.05.2021 - 13:01

Întrebat joi la Constanța despre eventualitatea organizării festivalurilor în această vară, Florin Cîțu a dezvăluit că vor fi discutate aceste aspecte în viitorul foarte apropiat. 

Este vorba de două mari festivaluri: Untold, care avea loc anual în timpul verii la Cluj și tot în sezonul călduros, pe malul mării, iubitorii de muzică se bucurau de festivalul Neversea. 

Premierul României a dezvăluit că există posibilitatea să ne putem bucura de aceste evenimente după data de 1 iunie:

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat joi Florin Cîțu.

Referitor la evenimentele private cu un număr mare de persoane, acesta a spus că o decizie privind organizarea de nunți și botezuri va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunțat-o și astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a spus premierul.

Citește totul despre:

Comentarii