Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea, despre discuţia avută la AMR cu Dragnea: Am avut confruntare de idei

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, că Liviu Dragnea a spus, la întâlnirea de la AMR cu primarii de municipii, că nu are nicio soluţie şi că a participat la întâlnire doar pentru a asculta. Firea a mai spus că între ea şi Dragnea a fost o confruntare de idei.

Share

Rl online 0 comentarii

06.02.2019 - 22:16

„Domnul preşedinte Dragnea s-a uitat la mine, nu a negat sub nicio formă (...), mi-a dat dreptate în ceea ce afirm şi în final, mi-a spus doar ceea ce a devenit memorabil, că a venit să ne asculte: Am venit să vă ascult, nu am soluţii, nu am calitate legală să vă ofer soluţii, nu m-am implicat. (....) S-a derobat de orice responsabilitate”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

Potrivit edilului, la discuţia de miercuri seară, ea cu Liviu Dragnea a avut o confruntare de idei.

„Noi am avut o confruntare de idei. Că nu am ajuns ca un coleg de la Sectorul 6, care aruncă cu sticla cu apă în fruntea interlocutorului. Nu ne-am aruncat cu sticle în cap. Am discutat ca nişte oameni civilizaţi situaţia. Doar că domnia sa, deşi iniţial făcea referiri la situaţia bună economiei, când au apărut chestiuni concrete din partea primarilor, nu doar a mea, a spus că nu are competenţe legale”, a mai spus Firea.

Liviu Dragnea a participat la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre bugetul pe 2019. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.

Comentarii

loading...