Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos/?q=m%C4%83r%C8%9Bi%C8%99oare%20%C8%99i%20flori%20%C3%AEn%20%C8%99coli

Fără mărțișoare și flori în școli. Ce zice ministrul Câmpeanu de acest lucru

Ministerul Educației nu se poate implica în valoarea de simbol al unui mărțișor și nici în includerea acesteia la categoria obiectelor personale, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 24.02.2021 - 20:30

 Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Ministerul Educației nu vrea și nici nu poate să se implice în valoarea de simbol al unui mărțișor sau a unei flori și nici în includerea acestora la categoria obiectelor personale.

„Ministerul Educației nici nu a interzis, nici nu a recomandat includerea mărțișoarelor sau a florilor la obiecte personale”, a spus Cîmpeanu.

Anterior, inspectorul școlar general al județului Brăila, Cătălin Canciu, declara, la întrebarea MEDIAFAX, că elevii și părinții nu vor putea oferi mărțișoare și flori profesorilor de 1 și 8 martie. Cătălin Canciu spunea că a studiat ordinul care, printre altele, interzice schimbul de obiecte personale, iar regula urma să fie comunicată tuturor profesorilor din Brăila.

Comentarii