Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Opinia de Sibiu

Element de muniție descoperit lângă sediul Primăriei Sibiu

Piața Huet din centrul municipiului Sibiu a fost închisă după ce un grup de arheologi au descoperit un element de muniție.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.10.2020 - 12:04

”În scop preventiv şi a unei eficiente intervenţii la faţa locului s-a procedat la balizarea zonei şi închiderea pieţei pe o distanţă de aproximativ 150 mp. La faţa locului se află în sprijin în mod preventiv un echipaj SAJ Sibiu.”, a transmis ISU Sibiu, citat de News.ro.

Perimetrul asigurat în urma descoperirii elementului de muniție este de circa 200 metri, spațiu public situat în imediata apropiere a Primăriei Sibiu și a Catedralei Evanghelice, monument istoric de marcă realizat în stil gotic.

Se intervine de urgență cu un echipaj pirotehnic și un echipaj de pompieri militari, iar la fața locului, preventiv, a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu. S-a luat decizia ca până la îndepărtarea elementului de muniție elevii Colegiului Brukental aflați în interiorul clădirii să nu părăsească incinta.

Comentarii