Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Două intervenţii ale salvamontiştilor din Sibiu, pentru recuperarea unei turiste epuizate

Salvamontiştii din Sibiu intervin, duminică, pentru a recupera o turistă din zona vârfului Buda din Munţii Făgăraş, care a cerut ajutor întrucât este epuizată şi are o stare generală alterată şi frisoane.

Share

Rl online 0 comentarii

29.09.2019 - 17:24

O altă intervenţie este a salvamontiştilor din Păltiniş, care se deplasează în zona Guga Mare împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, întrucât un biciclist a anunţat că are două degete fracturate.

Potrivit Salvamont Sibiu, o turistă din România a cerut sprijinul salvamontiştilor din Sibiu şi Argeş, întrucât se afla în zona vârgului Buda din Munţii Făgăraş, dar era epuizată, având o stare generală alterată şi frisoane.

Echipa a ajuns la ea şi o transportă de pe munte.

De asemenea, salvmontiştii din Păltiniş intervin, împreună cu reprezentanţi ai Ambulanţei, pentru a ajuta un biciclist cu două degete fracturate, în zona Guga Mare, zona Crint.

Comentarii

loading...