Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam photos

Dosarul şpăgilor de la DRDP Timișoara

Cinci dintre inculpaţii din dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara rămân în arest la domiciliu. Decizia fi contestată în 48 de ore.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2020 - 17:26

Conform DNA, Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de: Ispravnic Cristian Ilie, director general regional al Direcţiei Regionale de Drumuri si Poduri Timișoara, Horgea Cristian, şef al Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac II, Miuţescu Elisabeta, Dima Cristian, Lucaciu Mircea Andrei, şef la Departamentul Venituri din cadrul DRDP, Băeţan Vasile-Alin, inginer în cadrul DRDP și Stoenescu  Anca-Patricia, la data faptei şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.

Comentarii

loading...