Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dosar penal pentru o școală din Oradea care a organizat cursuri cu elevi în clasă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul unei școli care a organizat cursuri „față în față”, încălcând astfel o decizie a CJSU Bihor.

Share

Romania libera 0 comentarii

05.11.2020 - 21:11

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorii au înregistrat un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul unei școli din Oradea, care nu ar fi respectat deciziile CJSU.

„În data de 03.11.2020 la o unitate de învăţământ cu sediul în municipiul Oradea nu au fost respectate prevederile Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Bihor din data de 27.10.2020, în sensul că au fost organizate cursuri prin prezenţa fizică a elevilor în unitatea de învăţământ”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în sălile de clasă au fost găsiți la acea dată 32 elevi cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani şi 12 angajaţi ai unităţii şcolare.

Comentarii