Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi pacienți transferați din Spitalul Piatra Neamț la Iași au decedat

Încă doi bolnavi infectați cu Covid-19 aflați în secția din Spitalul Piatra Neamț mistuită de flăcări și care au fost transferați pentru a fi tratați la Iași au decedat în urma complicațiilor medicale.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 12:55

Doar doi dintre cei șase pacienți aflați în secția de Terapie Intensivă din Spitalul Piatra Neamț unde a izbucnit săptămâna trecută incendiul care a luat 10 vieți sunt în viață, conectați la aparatele de ventilație mecanică.

Doi dintre bolnavi au pierdut lupta cu boala și au decedat în cursul zilei de sâmbătă, a anunțat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, potrivit News.ro.

Anterior, alți doi pacienți ce se aflau în Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț au decedat în timp ce erau tratați la Spitalul de campanie din Lețcani, Iași.

Comentarii