FOTO: Poliția Română

Distracție în grup, oprită de forțele de ordine în Slatina

Un eveniment festiv organizat într-un restaurant din interior în municipiul Slatina la care participau cel puțin 200 de persoane a fost oprit de intervenția polițiștilor și jandarmilor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2020 - 10:10

Forțele de ordine au descins în restaurantul în care de distrau mai multe persoane decât limita maximă impusă de restricțiile pandemiei de coronavirus în urma unui apel la 112 care reclama că evenimentul festiv deranjează liniștea și ordinea publică.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări. Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului.”, a transmis IPJ Olt, citat de News.ro.

Polițiștii și reprezentanții DSP și DSVSA Olt au anunțat că vor verifica modul în care a fost organizat evenimentul și vor aplica sancțiuni contravenționale tuturor celor care au încălcat normele legale.

Comentarii