12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDirectorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a demisionat

Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a demisionat

Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii, iar Nelu Tătaru a fost întâmpinat de primar şi managerul medical.

Managerul unităţii medicale nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan şi de directorul medical Felicia Vasile ceea ce l-ar fi deranjat pe Danielescu în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declaraţie în acest caz, însă a precizat că va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească. 

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă