23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiDezvăluiri despre logodnica olandezului suspect de crimă

Dezvăluiri despre logodnica olandezului suspect de crimă

Parchetul General a făcut, marţi seară, o serie de precizări în ceea ce priveşte implicarea concubinei cetăţeanului olandez în uciderea fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa.

Parchetul General precizează că, din actele de urmărire penală de până acum, nu a rezultat implicarea concubinei lui Johannes Visscher în uciderea Mihaelei Fieraru. Aceasta locuieşte în Olanda şi nu face obiectul cercetărilor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu au rezultat niciun fel de indicii privind implicarea partenerei cetăţeanului olandez vizat de ancheta penală, parteneră ce locuieşte în Olanda şi care nu face obiectul cercetărilor”, a transmis Parchetul General, potrivit News.ro.

Anterior, Parchetul a anunţat că s-au făcut percheziţii la domiciliul din Olanda al bărbatului suspectat de uciderea fetei, dar şi la locuinţa temporară a acestuia din România.

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi dimineaţă, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei s-a sinucis, dar când aceasta va exista, procurorii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă