6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDan Barna s-a oferit voluntar la vaccinare. Ce a distribuit

Dan Barna s-a oferit voluntar la vaccinare. Ce a distribuit

 Acesta susține că, în mediul rural, acolo unde autoritățile nu s-au implicat în campania de vaccinare, rezultatele „nu sunt spectaculoase”.

Vicepremierul Dan Barna a distribuit în calitate de voluntar certificate de vaccinare într-un centru drive-thru din București.

„Am venit să transmit un mesaj de susținere, am venit să contribui puțin, după cum a fost posibil, să distribui în calitate de voluntar certificatele oamenilor care au venit să se vaccineze și să le mulțumesc, cerându-le totodată să mai vorbească cu prieteni, cu vecini, cu părinți să-i aducă aici la vaccinare”, a declarat Dan Barna.

Acesta susține că „pentru a scăpa de restricții, pentru a nu mai purta masca, singura soluție este să ne vaccinăm”.

Întrebat despre situația vaccinării în mediul rural, vicepremierul a spus că se înregistrează două tipuri de experiențe.

„Sunt zone unde primarii nu s-au implicat, nu au privit această campanie altfel decât o campanie națională, și acolo rezultatele nu sunt spectaculoase, cum sunt și exemple de bună practică, unde primarii și-au asumat această campanie, precum o campanie electorală”, a mai spus Dan Barna.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă