Cuțitarul din autobuz, prins de echipajele SRI și cele ale Poliției Capitalei

Un bărbat de 47 de ani care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie după intervenția echipajelor DGPMB și SRI.

Share

Rl online 0 comentarii

07.05.2021 - 17:26

"Astăzi, în jurul orei 12,00, într-un autobuz ce se afla în circulaţie în Sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 şi a sesizat situaţia", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit căruia bărbatul, cetăţean român în vârstă de 47 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul unei subunităţi de poliţie.

În urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12,28, a fost sesizată și Brigada Antiteroristă din cadrul SRI, la faţa locului deplasându-se atât poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, precum şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a precizat vineri că bărbatul care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti nu este cunoscut cu profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist.

Comentarii