Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cumpanasu la protest

Cumpănașu dă cărțile pe față după amenințările lui Giuliani. Cine este vizat?

Alexandru Cumpănașu spune că principalele teme vizate de avocatul lui Trump, în scandalul ce implică România, sunt Hans Klemm și Fondul Proprietatea, legătura dintre Mark Gitenstein și Sorin Blejnar sau la "negocierea" nominală a procurorilor șefi.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.10.2019 - 11:20

Candidatul independent la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, reacționează după ce Rudy Giuliani a explicat că pregătește o serie de dezvăluiri explozive despre Joe Biden. Avocatul personal al lui Donald Trump a spus că vor ieși la iveală afaceri necurate ale lui Biden și a avertizat: stați să vedeți când ajungem la România.

„VIITORUL SCANDAL PRINCIPAL AL CAMPANIEI DE LA BUCUREȘTI: Rudy Giuliani - cel mai iubit primar al New Yorkului anunță: "Să vedeți când voi face dezvăluiri despre Biden și România..."

 
Dragi prieteni, unii uită că știu al naibii de multe despre România ultimilor 20 de ani, inclusiv despre relația dintre România și SUA din vremea lui Obama. Oare la care dezvăluiri face referire Giuliani și la ce personaje, poate la Hans Klemm?!.... și la:

1. Fondul Proprietatea și luarea acestuia cu "japca" de către apropiații lui Biden, respectiv Klemm?
2. Întâlnirile de taină pentru stabilirea următoarele execuții politice?
3. La "negocierea" nominală a procurorilor șefi?
4. La EXXON, ENRON și GD?
5. La gradul de cunoaștere dintre Gitenstein și BLEJNAR?!! Și marca valizelor?
6. La cine a scris, în FAPT, ERATA la referendumul pentru demiterea lui Băsescu?

Să continui? Sau pentru moment este suficient? Sunt tare curios ce vrea domnul Giuliani...daca îl ține. Sau poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie...
Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt anti american. Dimpotrivă. Însă, în calitate de candidat la Președinția României, am OBLIGAȚIA să-mi clarific opțiunile în raport cu SUA și ticăloșiile comise în perioada democrată. Așa că DA, am prieteni REPUBLICANI, sunt adeptul politicii REPUBLICANILOR în raport cu România și chiar dacă nu sunt de acord cu tot ce a făcut sau spus Trump, nu pot să nu constat că REPUBLICANII ne-au lăsat "mai liberi" spre deosebire de clica democrată care a încercat să ocupe ROMÂNIA FINANCIAR și POLITIC!”, este reacția lui Cumpănașu după avertismentul lansat de Giuliany.

Citește totul despre:

#cumpanasu #scandal giuliani

Comentarii