17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCum a murit primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti Covid-19

Cum a murit primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti Covid-19

Shakespeare a ajuns faimos în decembrie anul trecut, când a devenit a doua persoană care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech la Spitalul Universitar Coventry şi Warwickshire, potrivit BBC.

Imaginea sa, precum şi cea a lui Margaret Keenan, prima femeie din lume care a fost vaccinată, au fost afişate în ziarele şi ecranele din întreaga lume, spre deliciul lui Bill, aşa cum era cunoscut de apropriaţi.

William Shakespeare a murit la acelaşi spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are nicio legătura cu vaccinul.

Consilierul local Jayne Innes, care a lucrat alături de Shakespeare la Partidul Muncitoresc din Coventry, a declarat: „Era un om atât de minunat, unul care avea un angajament real de a-şi îmbunătăţi zona”.

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a adăugat Jayne Innes.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă