10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCristi Puiu: Voi merge la referendum și voi vota "DA"

Cristi Puiu: Voi merge la referendum și voi vota “DA”

“Pentru a alunga orice fel de suspiciune cu privire la poziția mea față de acest referendum și conștient fiind de forța tămăduitoare a adevărului și de implicațiile sumbre ale rostirii acestuia, vă adresez următoarele: voi merge la referendum și voi vota DA. O fac pentru că așa mi-o cere conștiința. Aceeași conștiință care mi-a cerut să fac filmele pe care le-am făcut, aceeași conștiință care mă mustră pentru toate păcatele mele. Și păcate am multe. Prin urmare, vă îndemn pe toți să vă urmați vocea conștiinței și să alegeți după cum vă dictează aceasta”, spune regizorul.

“Îmi este greu să cred că atât de puțini oameni înțeleg că ne vom pierde cu totul libertatea dacă renunțăm la libertatea de expresie. Îmi este greu să cred că atât de puțini oameni văd prăpastia către care ne îndreptăm și răul pe care îl hrănim atunci când alegem propaganda în locul dialogului, pumnul în gură în locul gestului democratic, hula în locul respectului și narcisismul în locul dragostei față de aproapele nostru”, mai scrie Puiu.

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă