Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanţa: Campanie gratuită pentru depistarea afecţiunilor tiroidiene

Administraţia locală din Mangalia susţine, prin intermediul Spitalului Municipal, începând cu luna martie, o campanie gratuită destinată locuitorilor din zonă, pentru depistarea bolilor produse de disfuncţia glandei tiroide, informează un comunicat de presă al Primăriei Mangalia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.02.2019 - 16:06

Potrivit sursei citate, cetăţenii care se vor prezenta la unitatea sanitară din Mangalia vor fi consultaţi, gratuit, în baza unei programări la nr. de telefon: 0748221079 în cadrul cabinetului de specialitate din pavilionul C al spitalului. Pacienţii se vor prezenta pentru investigaţii cu biletul de trimitere de la medicul de familie şi cardul de sănătate.

"În cazul unei suspiciuni de boală, pacienţilor li se vor recolta probe biologice de sânge de tipul TSH şi ATP, markeri esenţiali în depistarea precoce a hiper sau hipotiroidismului, proiectul desfăşurându-se la iniţiativa administraţiei publice locale, care mai are în derulare şi alte programe sociale destinate pensionarilor şi persoanelor cu venituri reduse", se arată în comunicatul de presă citat.

Comentarii