Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Colonelul Alin Mastan, numit șef interimar al Jandarmeriei

Colonelul Alin Mastan a fost numit marți la șefia interimară a Jandarmeriei Române, din postul de prim-adjunct al Jandarmeriei Capitalei.

Share

Romania libera 0 comentarii

21.10.2020 - 00:41

El i-a luat locul lui Bogdan Enescu, căruia i-a expirat împuternicirea. Enescu a fost învinuit de DNA cu două săptămâni în urmă pentru că a aprobat mai multe state de plată și centralizatoare lunare ale orelor prestate suplimentar, încasând el însuși bani necuveniți din ore suplimentare, în sumă de 36.068 lei.

Colonelul Alin Mastan a fost până în februarie 2017 şef al Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, când a fost detaşat la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, potrivit G4 Media.

Comentarii