Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din judeţul Hunedoara

Hidrologii au instituit miercuri un Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din judeţul Hunedoara, avertizarea fiind valabilă până joi la ora 2:00.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2019 - 18:23

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitaţiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile mici din bazinul hidrografic Strei - bazin aferent amonte confluenţă cu Râul Mare, judeţul Hunedoara.

Comentarii

loading...